Bejelentés


Star Wars minden mennyiségben!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlaponLinkek

Aayla Secura híres Twi`lek Jedi mester volt, a Klónháborúk idején.


Volfe Karkko el akarta csábítani az ifjú jedit az erő sötét oldalára. A nagybácsikájának a halálát akarta ellene felhasználni. Segítsége is volt egy sötét jedi személyében. Ez az ember szembe szállt Vos-al, de alul maradt és Vos követni tudta egészen Karkko bázisáig. Végül Aayla nem állt át és mestere megmentette őt, bár egy ideig harcoltak egymással, mert Karkko befolyásolta a Twi`lek jedit.

Aayla Jedi tábornokként harcolt a klónok háborújában: olyan csatákban is feltűnt, mint a geonosisi vagy a hypori, segített megvédeni a Kaminót és a Maridunt

Ezek után visszatértek a Coruscant-ra és Plo Koon belegyezésével Vos telepátia útján megtisztította padawanja elméjét a Sötét Oldal ködétől, de mestere Tholme lett.

Mesterével felfedezte, hogy el akarják pusztítani a Secura család örökösét Nat Securát. Elindultak, de a mentőakcióban Tholme-t elfogták és bebörtönözték, Aayla elmenekült. Menekülés közben találkozott egykori mesterével, Vos-al és elhatározták, hogy megmentik Tholme-t illetve Nat Securát. Végül megtalálták a felbujtót: Aayla megmentette Tholme-t és Nutot, Vos pedig megharcolt Niktóval egy sötét jedivel.

Aayla sikerrel járt és elindultak segíteni Vosnak aki épp meghalt volna, de Aayla megmentette és a 3 Jedi, illetve Nut elmenekültek. A sikeres akciónak köszönhetően Aayla Jedilovag lett, Vos pedig mesterré vált.

A Jedi nők teljesen fedték testüket. Csak arcuk, és kézfejük látszott. Ritka kivétel volt Aayla, akinek csak a csizmája volt Jedi tartozék. Általában lenge, nagy dekoltázsú ruhákban, rövid szoknyában lehetett látni. Szép arca és formás alakja miatt Agen Kolar Jedi mester bele is szeretett. Románcuk nem tartott hosszú ideig, ugyanis tisztelték a Jedi előírásokat, bár egy-két tekintetben megszegték őket, nem történt olyan ami kiderült volna. De ennek ellenére Aayla érzelmileg mesteréhez, Quinlan Voshoz is erősen kötődött.

Figura:


Aayla karakterét sok figura-kiadásban meg lehet találni, de a legszebbre talán a Revenge of The Sith kiadás sikerült. Mint arra már utaltunk, Aayla nem takargatta magát, ezért figuráján csak egy top van, s egy rövid szoknya. Különösen figyelemfelkeltő az övére szerelt ruhadarab(ok). Lézerkardjának markolata kidolgozott, pengéje szép fényes.

Figura kép: jawashop.hu


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!