Bejelentés


Star Wars minden mennyiségben!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlapon

Bizonyára sokan egyetértenek abban, hogy ez a Star Wars nem ugyanaz a Star Wars lenne John Williams zenéje nélkül. John Williams megadta a film eposznak azt a pluszt, ami kellett, amire szükség volt.

Ki ne tudná, hogy mit hall mikor elindul az Imperial March, Darth Vader zenéje?

Melyik Star Wars rajongónak nem jutna eszébe Obi-Wan, Qui-Gon és Darth Maul harca, amikor a Duel of The Fates-et hallja?

Ez mind John Williams érdeme.

John Williams 1932-ben született, Izlandon. Olyan filmek zenéjét szerezte mint A cápa, az Indiana Jones, a Jurassic Park, a Superman, az E. T. – a földönkívüli, a Schindler listája, a Ryan közlegény megmentése, és egyáltalán nem utolsósorban a Harry Potterét.

Öt Oscar-díjat, hét British Academy Awardot (BAFTA), húsz Grammyt, négy Golden Globe-ot, négy Emmyt kapott, több lemeze arany- és platinalemez minősítést kapott. 1980 januárjától egészen 1993 decemberéig az 1885-ben alakult Boston Pops Orchestránál dolgozott.

És még a zenére visszatérve:

A Star Wars különleges ajándékkal lepi meg a Star Wars rajongókat, hisz elindult egy turné, méghozzá Star Wars In Concert néven!

Egy egész zenekar, karmesterrel, méghozzá Anthony Daniels-szel, az az Anthony Daniels, aki C-3PO hangja, és irányítója volt.

Bal oldalt, alul a linkeknél megtalálható pár Star Wars in Concert videó!
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!