Bejelentés


Star Wars minden mennyiségben!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlaponLinkek

Shaak Ti Togruta származású Jedi mester volt, azon nők közé tartozott, akik tagjai voltak a Jedi tanácsnak. Nagy feladatokat végzett a Klónok Háborúja idején.

Amikor megérkezett a hír, hogy Palpatine a Sith nagyúr, Shaak Ti-re bízták a Jedi Templom védelmét. Mielőtt Anakin ment volna segíteni Palpatine-nek, találkozott Shaak Ti-vel, aki megkérte, hogy ne menjen el. De Anakin nem hallgatott rá, mondván, ő a Kiválaszott.

Miután Ti látta, hogy a Templomot már lehetetlen megmenteni, a Feluciára ment, ahol egy tanítványa is volt, Maris Brood, aki bosszút esküdött Vader ellen, s Shaak Ti fel is ajánlotta tanítását.

A 66-os parancs után pár évvel, Vader titkos tanítványa, Galen Marek legyőzte. Shaak Ti érezte Marekben a jót, és szerinte Jedinek kéne lennie a fiúnak. Hogy ezt bizonyítsa, beleugrott a Sahrlacc-ba. Galen ugyan meg akarta menteni, de már nem volt rá esélye, s ezzel is kimutatta, hogy benne van jó is.


Figura:

Shaak Ti figurája remekre sikeredett, feje, csápjai, Jedi tunikája élethű. Különös figyelmet fordítottak az arcán lévő festésekre, a fehér kör a szeme körül, a fehér száj, valamint a "csápjai" is csíkos festésűek.Egyéb kiadás:
Figura kép: jawashop.hu


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!