Bejelentés


Star Wars minden mennyiségben!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlaponLinkekCin Drallig:Cin Drallig egy nagy becsben tartott Jedi mester volt a Klónok háborúja alatt. Yoda mester igen tehetséges fénykard-vívót faragott belőle, az egyik legügyesebb volt ebben a műfajban, ezért még Obi-Wan Kenobi és Anakin Skywalker is tanult tőle technikákat, több ezer padawan mellett. Egész életét az Erőnek szentelte.

Tanítványáva fogadta Serra Ketot. Keto eleinte nagyon sikeréhes volt, olyan tulajdonságai voltak, amik nem valók egy Jedihez. Ám Drallig mester tanításainak köszöngetően Serra rossz tulajdonságai elmúltak. Zett Jukassa mestere (Mierme Unill) halála után Drallig mester kezei alatt tanult.

A 66-os parancs idején mikor Vader betört az 501-es légióval a Jedi Templomba, elsődleges célja Cin Drallig volt. Vader először Cin padawanjával, Serra Ketoval találta szembe magát, akit könnyen legyőzött. Utána megtalálta Dralligot, aki két Jedivel az oldalán, Benével Whie Malreauxal szállt harca Vaderrel. Darth mindhármukat legyőzte: Benét és Whiet könnyen megölte, Cin Dralliggal viszont hosszú viadalomba kezdett, amit a tisztelt Jedi mester elbukott.

Cinnek halála előtt csak egy mondatra maradt ereje: "Egy dolgot még nem tanultál meg Vader... még nem váltál eggyé az Erővel!" Cin Drallig halálakor eggyé vált az Erővel.

Mikor Obi-Wan Kenobi és Yoda visszatértek a Jedi Templomba, végig nézték azt a hologrammot, amin Vader végzett Cin Dralliggal. A Galaktikus Birodalom megalakulása direkt tévesen azt jegyezte fel, hogy az 501-s légió végzett a mesterrel, nem Vader.

Obi-Wan Kenobi sokáig nem felejtette el Drallig mestert, nagyon szomorú volt a halála miatt.

Vader szintén sokáig emlékezett rá, hogy legyőzte azt, aki megtanította őt arra, hogyan kell használni a fénykardot.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!