Bejelentés


Star Wars minden mennyiségben!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponLinkekHírek a Galaxisból

2011.01.20. Qui-Gon Jinn a Clone Wars-ban -Liam Neeson hangjával!!

Hamarosan nagyon érdekes dolgot fogunk látni a Clone Wars 3. évadában: Obi-Wan Kenobi egy látomásában meg fog jelenni Qui-Gon Jinn! Ráadásul, a karaktert nem más fogja szinkronizálni, mint a Qui-Gont alakító színész, Liam Neeson!

Ez lesz Liam első munkája a Star Wars galaxisában azután, hogy 12 éve (1999-ben) befejezte a Baljós árnyakat.2011.01.19. Star Wars klubnap, könyv megjelenés, Clone Wars magyar felirattal

2011. február 12-én újra Star Wars klub nap! A Magyar Star Wars klub szervezésével újra nagy élményben részesülhetnek a Star Wars rajongók a Duna plázában! Részletes program nem sokára.


Hamarosan megjelenik a Darth Bane trilógia folytatása, méghozzá a 2. résszel, ami a Rule of Two címet viseli. A fordító hamarosan befejezi ezt a részt, és azonnal hozzá fog látni a harmadik részhez is! Köszönet Darth Revan-nak az infóért!

Ha unod, hogy úgy nézed a Clone Wars 3. évadát, hogy nem sokat értesz belőle, akkor itt a megoldás: Katitnts IDE!, és erre az oldalra folyamatosan kerülnek fel az új részek, feliratosan!

2011.01.10. Clone Wars 311

Hosszú szünet után folytatódik a Clone Wars 3. évada. Az új epizódban a főszerep Asajj Ventress-é.

Letöltésért kattints IDE!

2011.01.02. Mi történt 2010-ben a Star Wars világában?

Egy újabb év telt el, tele Star Wars-szal, Star Wars-szal és Star Wars-szal. Idén Az új remény 33, A Birodalom Visszavág 30, a Jedi Visszatér 27, a Baljós árnyak 11, a Klónok támadása 8, A Sithek bosszúja pedig 5 éves lett.

Ezekből legszebben a 30 éves Birodalom Visszavág hangzik. Sajnos ezzel kapcsolatban van egy szomorú dolog is, mégpedig az, hogy 2010-ben meghalt a rendezője, Irvin Kershner.

Nemzetközi téren megrendezésre került a Comic Con, valamint számos Star Wars nap, de a magyarok sem szégyenkezhetnek két klubnapjukkal a Magyar Star Wars Klub rendezésével!

Szintén volt Celebration V, ahol George Lucas bejelentette, hamarosan Blu Ray-en is kiadják a hat epizódot, méghozzá eddig nem látott kimaradt jelenetekkel. 2010-ben az is kiderült, hogy 2012-ben 3D,ben láthatjuk a Baljós árnyakat a mozikban, és minden évben jön egy film 3D-ben, míg 2018-ban a Jedi visszatérrel zárul a sor.

Folyt a Clone Wars is 2010-ben, aminek még odébb van a vége. Sok találgatás folyt az élőszereplős sorozatról is, ami jelenleg úgy áll, hogy lesz, csak kérdés, mikor.

Videó játékok terén sincs megállás: Megjelent a Force Unleashed 2, a nagy sikerű első rész után, továbbá a Lego Star Wars 3 is úton van.

A tengerentúlon a könyvek is szépen íródtak, Magyarországon viszont hosszú idő után (végre) megjelent egy magyar Star Wars könyv, méghozzá a Pusztítás útja, aminek várhatóan jön majd a folytatása.

Ha a figurákat kell számba venni, akkor 2010-ben a Legacy Collection, a Saga Legends és a The Vintage Collection darabjai jelentek meg, még nagyobb részletességgel, mint korábban.

Ez csak néhány a fontos események közül, de ebből is kiderül: A Star Wars örök és halhatatlan, és a rajongóknak mindig van mit várniuk, mert nincs megállás!

Az Erő legyen mindannyiunkkal 2011-ben is, és legalább ennyi Star Wars újdonságot szállítson nekünk az új év!

2010.12.22. Family Guy: It`s a Trap!: Letölthető!

Tegnap, vagyis december 21-én hivatalosan is megjelent a Family Guy által készített It`s a Trap!, ami a Jedi Visszatért meséli el. Egy rövid promóért katt IDE!, letölteni pedig az alábbi linkeken lehet:

Family Guy: It`s a Trap! Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

A filmhez jó szórakozást, és csak egy érdekesség: Az "It`s a trap" mondatot Ackbar admirális mondta, az Endori csata alkalmával.


2010.12.12. Mark Hamil újra Jokert fogja szinkronizálni

Luke Skywalker karakterének alakítója, Mark Hamil újra szinkronizálni fog egy Batman videó játékban, méghozzá a 2011-ben megjelenő Batman: Arkham City -ben, ami Xbox 360-ra, PS3-ra és PC-re fog megjelenni. Hamil nem más hangja lesz, mint Jokeré.

Mark korábban már sokszor szinkronizált animációs Batman filmekben, emellett nem egy videó játékban kölcsönözte Joker hangját.

2010.12.04. Clone Wars 311

Két hetes szünet után folytatódik a Clone Wars harmadik évada a 11. résszel, amit ismét letölthetővé teszünk itt az oldalon. És hamarosan debütál Darth Maul testvére, Savage Opress is!

Kattints ide, ha le szeretnéd tölteni!

2010.11.30. George Lucas és Anthony Daniels Irvin Kershner haláláról

A Birodalom visszavág rendezője, Irvin Kershner halála után többen is megszólaltak ezzel kapcsolatban, itt most kiemeljük George Lucas, és a C-3PO-t alakító színész, Anthony Daniels véleményét.

George Lucas:

"A Világ elvesztett egy remek rendezőt és az egyik legértékesebb embert, akit valaha ismertem. Irvin Kershner egy igazi úriember volt minden szemszögből. Amikor Irvinre gondolok, a tehetség, az emberiség és a szeretet jut az eszembe. Ő számomra egy példakép. Miután megcsinálta a Birodalom visszavágot, csak egy dolog jutott eszembe: Nem én fogom rendezni a következő filmet! Szükségem volt valakire, akiben bízhatok, akit csodálhatok, s akinek munkája érett volt, de egyben humoros is. Az ötödik rész után nem akartam folytatást, olyan magasra tette a mércét. Végül ő volt az, aki segített nekem. Annyi mindent tett le az asztalra! Annyira hálás vagyok neki! Ő barát és munkatárs volt egyben. Hiányozni fog."Anthony Daniels:

"Kersh mindig kialvatlannak érezte magát, mikor a Birodalom visszavágot szinkronizáltam, sőt, néha már horkolt is. Csak egy okot mondok, amiért szerettem őt. Ő egy kedves, okos, tehetséges ember volt. Tartozunk neki ennyivel!"

Ha meg szeretnéd nézni, még kik szólaltak meg ezzel kapcsolatban, kattints IDE!

2010.11.29. Elhunyt Irvin Kershner

Sajnos az előző jó hírek után rossz hírt kell közölnöm. Elhunyt Irvin Kershner, a Birodalom Visszavág rendezője.

A Birodalom Visszavágot sokan a legjobb Star Wars filmnek tartják, ebben pedig hatalmas szerepe volt a kiváló rendezőnek, Irvin Kershnernek. Érdemes megemlíteni, hogy Irvinnek felajánlották a Jedi Visszatér rendezését, ám ő ezt visszautasította, később elismerte, ez élete egyik legnagyobb butasága volt.

Irvin Kershner 1923. április 29-én született. Élete 87. évében távozott.

Irvin Kershner tiszteletére mindenki nézze meg a Birodalom Visszavágot!

Nyugodjék békében!

2010.11.28. Darth Bane: A pusztítás útja -MEGJELENT!

Jó hírrel szolgálhatok. Nagyon hosszú szünet után kiadtak egy magyar Star Wars könyvet! Nagyon szép darabról van szó, külön öröm lehet, hogy nem változtatták meg a borítót.

Érdemes felkeresni az Alexandra könyves boltokat, de már az internetről is megrendelhető.

2010.11.23. The Vintage Collection: Wave 3

Hamarosan új figurákkal jelentkezik a 2010-es Vintage Collection, méghozzá a Wave 3-mal. Az alábbi figurák kerülnek majd kiadásra:2010.11.23. Clone Wars letöltés

Ha leszeretnéd tölteni a Clone Wars 3. évadának legújabb, 10. epizódját, kattints
IDE!

2010.11.20. 14 magyar Star Wars könyv a láthatáron!

Az elmúlt napokban a Szukits kiadó olyan hivatalos levelet írt, mely sok Star Wars rajongó örömére szolgálhat: Várhatóan egy éven belül 14 magyar Star Wars könyv fog megjelenni!

Az első könyv valószínűleg még karácsony előtt piacra kerül, ami nem más lesz, mint a Darth Bane trilógia első kötete! Természetesen ezt utána követi a trilógia másik két része.

Persze fenn áll a kérdés, hogy mi lesz ebből a 14 könyvből, hisz a Szukits pár évvel ezelőtt is ígérte nekünk a könyveket, ám azokból nem lett semmi. Szóval ha minden jól alakul, karácsony előtt már új magyar Star Wars könyvet foghatunk a kezünkben, jövőre pedig akár plusz 13-at is!

A hamarosan megjelenő Darth Bane trilógia 1. része angol változatban:(A magyar verzió változhat.)

2010.11.18. Pletykás Darth Vader

Egy nemrégiben napvilágot látott 1978-as újságcikk szerint az eredeti Star Wars-trilógia Darth Vadere, David Prowse (Darth Vader három részből állt, a jelmezben David Prowse, a hangja James Earl Jones, az arca pedig Sebastian Shaw volt) anno a Kaliforniai Egyetemen megrendezésre kerülő rajongói találkozón nem sok önfegyelemről tett tanúbizonyságot. A színész ugyanis egy évvel az Új remény után, valamint két évvel a Birodalom visszavág premierje előtt elárulta, hogy Vader nem más, mint Luke Skywalker apja. Ezzel tulajdonképpen elárulta az egyik legnagyobb meglepetést és titkot(akkoriban még nagyon is az volt) a filmből. De mivel ez a hír nem terjedt el, George Lucas nem vonta felelősségre a színészt.

2010.11.15. Ahsoka új kinézete

A Clone Wars harmadik évadának 10. epizódjában, ami a "Heroes on Both Sides" címet viseli, Anakin tanítványa, Ahsoka Tano új kinézetet kap. A legnagyobb változás a ruháján fedezhető fel, valamint, hogy két zöld karddal fog harcolni!2010.11.15. Clone Wars 3. évad 8. epizód

Kis késéssel ugyan, de ismét letölthető a Clone Wars 3. évadának nyolcadik epizódja, miután a két hetes szünet után folytatódott a sorozat.

Letöltés!

2010.11.06. Star Wars Revisited by Adywan

2004-ben egy angol Star Wars rajongó, Adywan fogta magát, és kijavította az összes hibát a Star Wars filmekben, amit csak talált. Egy szebb, hiba nélküli verziót hozott össze, és ez nem kis teljesítmény, ha gondolunk a felújított változatokra.

Én, az oldal szerkesztője megkerestem Adywant e-mail címén. Bizonyára sokakat érdekel az, amit tudni szerettem volna Revisited (kijavított) filmjeiről.

"Hello, Adywan! Egy magyar rajongói oldal nevében írok, mert van egy kérdésem. Láttam a Kijavított Star Wars filmjeidet, és ember, egyszerűen fantasztikusak! De nem tudok valamit. Látta ezeket valaha Lucas, és megengedte hogy használd a Star Wars nevet? Szóval a munkád hivatalos kijavított változat? Köszönöm, Az Erő legyen veled!"

És pár napon belül meg is érkezett Adywan válasza:

"Szia. Nem tudom, hogy Lucas látta-e, de azt tudom, hogy az ILM tagjai igen, és tetszett nekik."

Ezzel tulajdonképpen kiderült az, amire kíváncsiak voltunk: Ez nem egy hivatalos, eladásra szánt verzió, hanem egy lelkes rajongó gyönyörű munkája, a saját szórakozására. Ráadásul, ő ezt nem a pénzért csinálta, hanem hogy legyen egy hibátlan, még az elődeinél is szebb Star Wars filmünk.

Sok érdekes változás van benne, egyik az, hogy Chewbacca már kap medált, nem úgy, mint az eredeti verzióban. Az alábbi (torrentes)linkeken letölthetitek az Eredeti trilógia filmjeit, és lehet ámuldozni. :)

Star Wars: Episode 4 Revisited letöltés.

Star Wars: Episode 5 Revisited letöltés.

Star Wars: Episode 6 Revisited letöltés.


2010.10.31. Clone Wars: Egy hetes szünet (+Érdekesség)

Ezen a héten azért nem kerül fel új Clone Wars rész az oldalra, mert a Halloween miatt szünetel a 3. évad. De nem kell megijedni, jövőhéten folytatódik a sorozat! Mivel az elmúlt napok fontosabb esemény nélkül teltek el (csupán Timothy Zahn hamarosan megjelenő új könyvéről, a Choices of One-ról lehetett hallani), ezért itt egy érdekesség: Yoda és Darth Vader GPS hangját veszik fel! Kis angol tudást igényel, de mindenképpen szórakoztató!


2010.10.27. Így végzőik a Force Unleashed 2!

Alig pár nappal vagyunk túl a Force Unleashed 2 hivatalos megjelenésétől, máris megtekinthető, hogy mi lesz a játék vége. Bár két lehetőség van, a hivatalos mégis a "jó karakter" verzió.

Ez lesz, ha "jó" karakterként játsszuk végig:Ez pedig akkor, ha "gonosz" karakterként:2010.10.27. Clone Wars Season 3 Episode 7: Letőlthető!

Kis késéssel ugyan, de ismét letölthető a Clone Wars harmadik évadának új része.

A letöltéshez kattints IDE!

2010.10.23. Új Star Wars trilógia a "láthatáron"?

Pár internetes oldal igen pletyka szagú hírt közölt, ám akár lehet reménykedni is miatta. Egy portál azt állítja, hogy az IESB.net híre, miszerint tervben van egy 3. Star Wars trilógia 100%-os forrás.

Ha ezeknek lehet hinni, akkor a trilógia a hatodik rész után játszódna, ám sokára... 2012-ben kezdődne a 3D-sorozat, ami csak 2018-ban érne véget, és ekkor kezdenék el az új filmeket. Addig is várunk türelmesen!

2010.10. 18. The Making of Empire Strikes Back könyv videó-bemutató

Egy külföldi internetes portál rövid videójában bemutatja, milyen is a nemrég megjelent könyv, amely a Birodalom Visszavág készítéséről szól, sok képpel, érdekes információval.2010. 10. 18 Clone Wars puzzle online

A StarWars.com felrakott oldalára egy játékot, melyben 50 különböző képet lehet kirakni a Clone Wars-ból. Tény, hogy gyerekeknek szól, de unalmas óráiban el szórakozhat vele az ember.

Ha szeretnél játszani, kattints IDE!

2010.10.17. Clone Wars 3. évad 6. rész: Letölthető!

Jó szokásunkhoz híven ismét közzétesszük a Clone Wars legújabb epizódjának közvetlen letöltési linkjét:

CW 306 Part 1

CW 306 Part 2


2010.10.15. Clone Wars második évad DVD-n

Október 16-án DVD és Blu-ray formájában fog jelentkezni a Clone Wars második évadának mind a 22 epizódja. Számos extra, például készítőkkel készített interjúk, conceptes képek, Dave Filoni érdekes információi. A Blu-ray verzión még több exkluzív anyag, például "Jedi Templom archívumok"! Lássuk, hogy fog kinézni a DVD box:És a Blu-Ray:A trailerért pedig KATT IDE!


2010.10.10. Clone Wars 3. évad 5. epizód: Letölthető!

Külföldön már túl vannak a Clone Wars harmadik évadának ötödik epizódján, mely le is tölthető!

Clone Wars 305 (part 1)

Clone Wars 305 (part 2)

2010.10.10. Darth Vader Kotobukiya szobor

Nagyon sokára, 2011. májusára a Kotobukiya játékgyár egy igen szép Darth Vader szobrot fog a piacra dobni, melyet a Birodalom Visszavág alapján mintáztak.2010.10.09. Újabb Force Unleashed 2 trailer

Napról-napra közelebb kerülünk a Force Unleashed második részének megjelenéséhez, és a legújabb trailer alapján kijelenthető: érdekes játék lesz!(Ha a videó nem működne, kattints IDE!)

2010.10.07. Fontos infók a könyvekről

Frissült a tartalom: A Könyvek menüben sok fontos információt osztok meg, mely segítséget nyújthat könyvvásárláskor!

A Könyvek menühöz kattints IDE!, és görgess a legaljára!

2010.10.06. The Force Unleashed 2: Jön! (UPDATE!)

Október 26-án fog megjelenni külföldön a Force Unleashed második része. Valószínűleg ekkor már letölthető lesz itthon is egyéb oldalakról. Azonban a megjelenés előtt október 12-én egy demóval kapunk ízelítőt a hamarosan Xbox 360-ra és PS3-ra megjelenő játékról. A játék Kaminón fog kezdődni, ahol Starkiller (klónja) elmondja Darth Vadernek, hogy ő már nem csak egy klón. Addig is itt egy trailer:UPDATE: Az alábbi videóban pedig Starkiller történetét ismerhetjük meg, ráadásul magyar felirattal!

2010.10.03. Mark Hamill a Star Wars harmadik trilógiájáról

A Movieweb cikke szerint Mark Hamill, az eredeti Star Wars trilógia Luke Skywalkere a 20th Century Fox sajtótájékoztatóján beszélt a Csillagok Háborúja egy esetleges harmadik trilógiájáról – legalábbis arról, hogy mit is tervezett George Lucas a 70-es években. Mint elmondta, annak idején Lucas 12 filmet, 4 trilógiát tervezett – Hamill kérdezte is tőle, hogy miért a második trilógiával kezdi. Azért, mert üzletileg ez a legjobb, hangzott a válasz. Az első trilógia sötétebb, komolyabb lenne. Lucas azonban megkérdezte az akkor még fiatal színészt, hogy lenne-e kedve szerepelni a IX. epizódban, aki visszakérdezett: mikor készítenék? A kérdés 1976-ban hangzott el, Lucas akkoriban 2011-re datálta a kilencedik Star Wars film készítését.

Bővebben ITT!2010.10.02. Clone Wars 3. évad 3-4. rész: Letölthető!

A Clone Wars harmadik évada már javában folyik külföldön, azonban mi is le tudjuk tölteni a részeket.

A harmadik részért kattints IDE!

Negyedikért pedig IDE!

2010.10.02.2010.10.02. Ki az igazi Greedo?

A Clone Wars harmadik évadának korai részében feltűnik Greedo, egy rodiai fejvadász. De mit csinál ő a Clone Warsban?

Nos, egy Baljós Árnyak kimaradt jelenetben (ami meg is tekinthető az oldalon!) azt olvashatjuk, hogy az ifjú Anakin Greedoval verekszik. Az Episode 1 YE 32-ben játszódik. Az Új Remény pedig 0-ban, vagyis Greedonak 32 év fölött kell lennie a kantini találkozáskor. Ez még nem is lenne gond, de sok forrás azt állítja, hogy Greedo 19 éves volt, mikor találkozott Hannal a kantinban. De akkor hogy kerül ő a Clone Warsba?

Egyszerű... Anakin a kantini Greedo apjával verekszik, akit meg Han lelő a negyedik részben nem más, mint az Episode 1-ben látott Greedo fia.2010.10.02. Star Wars 3D-ben!

George Lucas nem áll le: még a Clone Wars-ból is sok van hátra, mégis új projektbe kezd a Lucasfilm: 2012-ben a mozikban 3D-ben láthatjuk a Baljós Árnyakat!

Bár a hír még csak pár napos, máris számos kritika érte Lucast, hogy a Star Wars-filmek atyja pénzéhes, és már a nagyon sokadik bőrt akarja lehúzni róla. Ez tény, de ki az, aki nem menne el a moziba azért, hogy 3D-ben láthassa a fogatversenyt? Várjuk türelmesen 2012-t!


2010.09.23. Red Harvest -Star Wars horror-könyv!

Nagyon érdekes könyv fog kiadásra kerülni külföldön. Joe Schreiber korábban már megírta első Star Wars-os regényét, "Death Troopers" címen, ezúttal azonban olyat alkotott, melyet eddig még senki a Star Wars könyvek terén: egy kizárólag felnőtteknek szóló horror kötetet!2010.09.23. Ki a legjobb "gonosz karakter"?

A Gamespot.com weboldal szavazásában arra kíváncsi, hogy a videojátékok rajongói szerint ki a leggonoszabb karakter. Az utolsó fordulóba a Star Wars Darth Vadere (Force Unleashed alapján), valamint a Starcraft II-ből Kerrigan.

Szavazzunk Vader nagyúrra ITT!2010.09.23. Star Wars találkozó a Duna Plázában!

Május után ismét Star Wars találkozó lesz a Duna Plázában! A piros betűs ünnepre október 16-án kerül sor, 11 órás kezdettel. Bővebb információkért, valamint folyamatosan frissülő programért kattints IDE!

2010.09.18. Clone Wars 3. évad 1-2. rész: LETÖLTHETŐ!

Alig vagyunk túl pár órával a Clone Wars harmadik évadjának premierjén, máris letölthető! Az évad egy dupla-epizóddal indult.

Kattints ide, ha le szeretnéd tölteni!

2010.09.16. A győztes: Plo Koon!

Véget ért "Kedvenc Jedi" szavazásunk döntője is, ami két hétig tartott. Köszönöm mindenkinek aki szavazott, és annyit ígérhetek, hogy tervben van egy hasonló szavazás, de ezúttal Sithekkel! A döntő győztese Plo Koon lett, és tiszteletére ő szerepel az eheti "Hét Képén!" Lássuk a végeredményt:

1. Plo Koon (34.3%)
2. Kit Fisto (25.7%)
3. Mace Windu (20%)
4. Ki-Adi-Mundi (14.3%)
5. Shaak Ti (5.7%)

2010.09.14. Clone Wars 3. évad: jön!

Már csak párat kell aludni, és elkezdik leadni (Amerikában) a Clone Wars 3. évadát, melyben példának okáért olyan Jediket is láthatunk majd, mint a legendás togruta, Shaak Ti. Folyamatosan bombáznak minket trailerekkel, itt vannak a legfrissebbek(az első az első, a második a második részt vezeti fel):

Ha minden jól alakul, a 3. évad részei megtekinthetőek lesznek az oldalon! Jöjjenek a videók:

2010.09.14. Hogyan készült A Birodalom Visszavág?

2010. október 12-én J.W. Rinzler könyve, a The Making of Star Wars: The Empire Strikes Back fog megjelenni, melyről most egy promotáló videót láthattok:2010.09.14. Star Wars eredeti trilógia a Film+-on!

Amit az RTL Klub elkezdett, azt a Film+ befejezi: leadják a negyedik, ötödik és hatodik részt. A negyedik részre múlt hét vasárnap került sor, ezen a héten viszont szintén vasárnap jön a Birodalom Visszavág, egy héttel később pedig a Jedi Visszatér!

2010.09.12. A Kiválasztott

Az elmúlt napok fontosabb események nélkül teltek le, ezért egy érdekesség: a StarWars.com felrakott egy videót oldalára, ami A Kiválasztottról, vagyis Anakin Skywalkerrről szól. A "Darth Vader-kezdemény" Jediről elmondják, hogy egyszerűen remek, szórakoztató, és mindig van mellette egy nő, nevezetesen Padmé. Mindenki olyan akar lenni, mint ő. Van benne a Világos, és a Sötét oldalból egyaránt.

A videóhoz kattints IDE!


2010.09.06. Nem bukott volna el a Birodalom, ha...

A Starwars.com-on egy vicces kedvű rajongó készített egy diorámát birodalmi rohamosztagosokból. Csakhogy koránt sem egy csatajelenetben ábrázolta őket.

A Birodalom (sőt, talán a galaxis) legjobban képzett katonái harc helyett inkább lógatják a lábukat a függőágyban, dinnyét esznek, isznak, és élvezik a napsütést az Endor bolygón. :)(Ha meg szeretnéd nézni nagyobb méretben, kattints IDE!)

2010.08.04. Láthatjuk-e valaha Plo Koont maszk nélkül?

Mint bizonyára sokan tudják, Plo Koon arca nem úgy néz ki, mint amit filmekben, képregényekben láthatunk, hisz olyan maszkot visel, ami segíti a légzését.

A starwars.com-on Dave Filoninak, a Clone Wars egyik rendezőjének lehetett kérdéseket feltenni, egy rajongó pedig arra volt kíváncsi, láthatjuk-e valaha a légző-maszkja nélül Koont. Filoni válasza:

Nagyon sok legendás karakter van, olyanok mint Kit Fisto, Plo Koon és Adi Gallia. Nehéz lenne mindenki kívánságát teljesíteni. A különböző lények beszéde amúgy is olyan, mintha valamilyen külföldi nyelv lenne. Ha válaszolnom kéne a kérdésre, azt kell mondjam, hogy nem. Láttam olyan képregényeket, amelyekben maszk nélkül ábrázolták, és akkor ezt a kinézetet nekünk is követni kellene, ha így szeretnénk ábrázolni."


A videó megtekinthető ITT!

2010.09.02. Szavazás -jön a döntő!

"Kedvenc Jedi" szavazásunk lassan a végéhez közeledik: az ötödik kör után jön a döntő, amely ezúttal két hetes lesz! Az utolsó elődöntő győztese Mace Windu, köszönet a szavazatokért! Az eredmény:

1.Mace Windu (35.7%)
2. Galen Marek (Starkiller) (28.6%)
3. Seasee Tiin (21.4%)
4. Oppo Rancisis (7.1%)
Even Piell (7.1%)2010.09.02. Anakin vs Obi-wan az RTL KlubbonMost vasárnap 20.00 órakor teljessé válik az előzmény trilógia: Magyarországon először láthatjuk TV-ben a legújabb Star Wars filmet (a 2008-as Clone Wars-t leszámítva), a Sithek bosszúját! Így szól a bevezető:

"Fontos feladattal bízza meg a tanács Obi-Wan Kenobit. Fel kell kutatnia azokat, akik a klónháborút okozták, hogy felelősségre vonják őket a törvény színe előtt. Eközben Palpatine szenátor nagy hatalomra tesz szert: létrehozza a Galaktikus Birodalmat. A szenátor közvetlen társaságában Anakin egyre nehezebben tud ellenállni Palpatine befolyásának, aki mindent elkövet, hogy a fiatal Jedit a Sötét Oldalra csábítsa.

A TV-újság izgalomra kettő pontot ad a háromból, (ami már csak azért is érdekes, mert az Episode 1 és Episode 2 hármat kapott, márpedig a harmadik részben semmivel sincs kevesebb akció mint előbbi kettőben, sőt...), érzelemre egyet.


2010.08.27. Ismét Star Wars az RTL Klubbon!

Most vasárnap ismét egy Star Wars filmmel kedveskednek nekünk: a Klónok Támadásását láthatjuk az RTL Klubbon! A TV-újság így promózza a filmet:

"A galaxis forrong, mindenki elégedetlen. A titokzatos Dooku gróf vezetésével naprendszerek ezrei lépnek ki a Galaktikus Köztársaságból. A maroknyi Jedi lovag mindent elkövet, hogy fenntartsa a rendet, de keseven vannak. Padmé Amidala ellenzi a hadsereg felállítását, de van, aki nem ért egyet békés javaslataival. Megpróbálják megölni, ezért a Tanács testőrt rendel mellé az ifjú Anakin Skywalker személyében."

Az újság izgalomra három, érzelemre egy, humorra 0 pontot ad a háromból a filmre.

2010.08.27. Szavazzunk a Star Wars zenéjére!

Egy külföldi internetes portál felsorolt 40 (film)zenét, melyekre lehet szavazni, és köztük van a Star Wars főcímzenéje!

Nekünk nincs más dolgunk, mint megkeresni a "Theme from the Star Wars Trilogy" című számot (szerző természetesen John William), beírni felül a kódot és szavazni!

SZAVAZÁS ITT!

2010.08.26. Felfedeztük Obi-Wan Kenobi szülőbolygóját!

A nemrég véget ért Celebration V-ön egy nagyon érdekes dologra derült fény: Lucas elárulta, honnan származik a legendás Jedi Mester, Obi-Wan Kenobi! A válasz pedig... A Stewjon nevű bolygóról! Fontos információ, hisz erről eddig nem tudtunk. Íme a párbeszéd a Celebration V házigazdája, Jon Stewart és George Lucas között ahol lehull a lepel:

Stewart: Nos, elég sok mindenkiről tudjuk hogy honnan származik, kivéve Obi-Want
Lucas: Obi-Wan?
Stewart: Igen, honnan származik? Mi a szülőbolygója?
Lucas: Talán ez a dolog egyike volt azoknak, amiket először megírtam, megterveztem.
Stewart: Komolyan?
Lucas: Igen. A Stewjon bolygóról származik!

2010.08.26. Darth Vader a legnépszerűbb SW szereplő!

Nemrégiben egy külföldi portál szavazást tartott, hogy kik a Star Wars legnépszerűbb, legjobb szereplői. A felsorolásból kiderül, hogy az eredeti trilógiát (4., 5., 6. rész) sokkal többen képviselik, mint a sok kritikát megélt előzmény trilógia (1., 2., 3. epizód.), hisz bár Yoda és R2 mindkét trilógiában szerepelt, a legjobb előzmény trilógia-szereplő a listán Darth Maul (mert ő csak az első részben szerepelt). A lista:

1. Darth Vader (58.04 pont)2. Yoda (53.63 pont)3. Han Solo (53.10 pont)
4. R2-D2
5. Chewbacca
6. Luke Skywalker
7. Obi-Wan Kenobi
8. Leia hercegnő
9. C-3PO
10. Boba Fett
11. Darth Maul
12. Mace Windu
13. Anakin Skywalker
14. Jabba a Hutt
15. Ewokok
16. Darth Sidious/Palpatine
17. Jar Jar Binks
18. Lando Carlissian
19. Grievous tábornok
20. Qui-Gon Jinn
21. Jango Fett
22. Dooku gróf
23. Kit Fisto
24. Tarkin nagymoff
25. Biggs Darklighter


2010.08.25. Szavazás 4. kör

Ma véget ért az elődöntők 4. köre. Köszönöm szépen a szavazatokat, máris kezdődik az ötödik kör! A 4. forduló végeredménye:

1. Kit Fisto (84.2%)
2. VoolViff Monn (5.3%)
Cin Drallig (5.3%)
Yaddle (5.3%)
5. Coleman Kcaj (0%)2010.08.24. És a győztes...

A starwars.com egy rajongói-film készítő versenyt hirdetett meg. A győztes a "Notebook visszavág" címet viseli. Képek a filmből:

2010.08.20. The Old Republic és Force Unleashed 2 trailer

A 2011-ben megjelenő The Old Republicról, és az idén októberben "debütáló" Force Unleashed 2-ről egyre több trailer jelenik meg. A The Old Republic csak interneten keresztül lesz játszható(fizetni kell érte). A trailerek:

Star Wars: The Old RepublicStar Wars: The Force Unleashed 2:2010.08.20. Hamis kimaradt jelenet?

A Jedi Visszatér kimaradt jelenete újra megnézhető az oldalon, miután ki lett javítva a probléma. Azonban sokan kételkednek, hogy valóban igazi-e...

Sok szempont van. A Jedi visszatér 1983-ban debütált, és valahogy nehéz elképzelni, hogy egy ennyire nagyszerű, érdekes jelenet még nem szivárgott ki sehonnan. A másik ok már sokkal komolyabb: Luke Skywalker megformálója, Mark Hamil elmondta, hogy ő nem szerepelt ilyen jelenetben. A mai technikai feltételek mellett már könnyen meglehet csinálni az effekteket, mintha 1983-ban járnánk.

Akár igaz, akár nem, nagyon jó jelenet!

2010.08.20. Hivatalos Celebration V plakátok

A nem rég végetért Celebration V-ön számos hivatalos képet mutattak be, a színészek tiszteletére, amik IDE kattintva meg is tekinthetőek.

Van többek között Mark Hamil (Luke Skywalker), Carrie Fischer (Leia), Anthony Daniels (C-3PO), Ray Park (Darth Maul), Jake Lloyd (gyerek Anakin Skywalker), Peter Mayhew (Chewbacca), Frank Oz (Yoda), és még sok mindenkiről poszter. A Clone Warst szinkronizáló színészek is fel vannak tüntetve.


2010.08.18. Clone Wars Adventures

2010. júniusában egy új Star Wars játékot adtak ki, Clone Wars Adventures néven. Ám ez nem konzolokon játszható (mint a már régebben kiadott, és nem túl nagy sikert arató Clone Wars), hanem interneten keresztül lehet játszani. Maga a játék ingyenes, ám ahhoz, hogy új pályákra lehessen eljutni, regisztrálni és fizetni kell.

Egy videó a játékról, amit a Celebration V-ön mutattak be:
2010.08.18. Szavazás 3. kör

Ma véget ér a szavazás 3. köre. Köszönöm szépen a szavazatokat! Nézzük mi lett a végeredmény:

1. Plo Koon (52.4 %)
2. Luminara Unduli (38.1 %)
3. Tyvokka (9.5 %)
4. Bultar Swam
Yarael Poof.

Tehát a győztes Plo Koon, és kezdődik a negyedik kör!2010.08.17. Jótékonysági aukció

A Celebration V-n egy jótékonysági árverésre került sor, melyből 362.30 dollár folyt be egy Vasculitis nevű alapítvány számára.

Az alábbiakat lehetett nyerni: David Prowse (Darth Vader), Billy Dee Williams (Lando Carlissian), Peter Mayhew (Chewbacca) és Matt Lanter (Anakin Skywalker hangja az animációs Clone Wars-ban) autogram. Emellett Asajj Ventress kulcstartókat, Padawan kiegészítőket, egy FX fénykardot, valamint értékes könyveket, játékokat.

Az előző hírhez: Sajnos a Lucasarts letörölte a Jedi visszatér kimaradt jelentét a videó megosztóról, jogi okok miatt. Amint lesz elérhető felvétel, felkerül!

2010.08.16. Kimaradt Jedi visszatér jelenet!

Már említettük, hogy a Blu-ray-es Star Wars DVD-n eddig még nem látott kimaradt jelenetek is lesznek.

A Celebration V-ön nyilvánosság elé tártak egy kimaradt jelenetet, melynek látványától sok Star Wars rajongó "elkönnyezhet". Darth Vader elméjével mondja Lukenak, hogy "Luke, Luke... Állj át hozzám a Sötét Oldalra!"

A jelenet legszebb része, mikor Luke becsavarja új, zöld fénykardja utolsó csavarját is, és először bekapcsolja. GYÖNYÖRŰ!2010.08.16. Darth Maul testvére a CW 3. évadában!Az ősszel (Amerikában) kezdődő Clone Wars 3. évadában egy rendkívűl érdekes szereplőt láthatunk majd: méghozzá Darth Maul testvérét, nevezetesen Savage Opress-t!

2010.08.16. Mi történt a Celebration V-n?

Tegnap véget ért Orlandoban a hetedik Celebration V. Hogy mi történt ott? Most megnézzük(katt a linkekre a videókhoz):

Az első napon hawaii-inges rohamosztagosok álltak sorfalat R2-D2-nak. A rendezvényt hivatalosan is megnyitották egy vörös fénykarddal. Láthatunk beöltözött rajongókat, akik Aurra Sing, Darth Nihilus, Darth Vader, rohamosztagosok, és sok más karakter bőrébe bújtak. Videó ITT

Majd ezt követte egy ruha-verseny, amire mindenki kedve szerint öltözhetett be egy Star Wars szereplőnek. Kosztüm-verseny Volt itt rengeteg Padme kollekció, Jango Fett, Leia, Chewbacca, Han Solo, Luminara Unduli, klón, sok-féle Jedi, Shaak Ti, Mara Jade, Obi-Wan, Ewok(!), Grievous, Darth Vader, Darth Maul, Boba Fett, és még számos ruha.

Második nap! Az esemény második napján tovább folytatták a festmények gyártását, még több beöltözött ember, köztük Jabba, C-3PO Twi`lekek. Star Warsos tetoválásokat lehetett készíteni. Esküvők zajlottak a jelmezes szereplők közt. Luke Skywalker megformálója, Mark Hamil is részt vett a rendezvényen!

Még több "esküvő" itt! Igazán szerencsésnek mondhatja magát a hölgy...

Aztán amit talán a legnagyobb érdeklődés vesz körül: Clone Wars 3. évad trailer! Új karakterekkel, új helyszínekkel.

ITT láthatunk még részleteket, valamint beszélnek a 3. évadról, és egy-két kérdésre válaszolnak.

Következő videónkkal elérkeztünk a rendezvény fő eseményére: a George Lucas interjúhoz! A videó megtekinthető ITT! George elárulta, hogy 2011 szeptemberében Blu-ray-en meg fog jelenni az összes rész, eddig nem látott kimaradt jelenetekkel!

Például: Luke Skywalker összeszereli, és először kapcsolja be fénykardját!

2010.08.15 Yoda a Force Unleashed 2-ben!

Boba Fett után egy újabb kiemelkedő Star Wars-szereplő fog feltűnni a hamarosan megjelenő Force Unleashed-ben, méghozzá Yoda mester, aki a Dagohbán beszélget Starkillerrel(klónával)!2010.08.15. Jar Jar az RTL Klubról fog visszaköszönni!Jövőhét vasárnap, vagyis 22-én az RTL Klub végre le ad egy Star Wars részt: Méghozzá a Baljós Árnyakat! A film 20.00-kor fog kezdődni.

Így szól a promó(TV-újság): Nagy a nyugtalanság a Galaktikus Köztársaságban. Viszályban áll a nagy hatalmú kereskedelmi szövetség és a parányi Naboo bolygó. A szövetség csatahajóival blokád alá veszi a bolygót. A főkancellár titokban útnak indít két Jedi lovagot, a béke és az igazság őrzőit, hogy oldják meg a konfliktust. Naboo ifjú királynője nehéz helyzetbe kerül. Hiába pártolja a békés megoldást, harcba kell szállnia népe szabadságáért.

Csak érdekességként: az újság így értékeli a filmet egy hármas skálán:

Izgalom: 3/3,
Érzelem: 1/3,
Humor: 1/3.

A főszereplők természetesen Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi), Liam Neeson (Qui-Gon Jinn) és Jake Lloyd (Anakin Skywalker). Valamint Natalie Portman (Padme Amidala), Ray Park (Darth Maul), Ian McDiarmid (Palpatine), Antony Daniels (C-3PO), Kenny Baker (R2-D2), Frank Oz (Yoda mozgatója és hangja) és Samuel L. Jackson (Mace Windu).

2010.08.13. Celebration V

Hogy mi az a Celebration V? Egy hatalmas Star Wars buli, melyről a galaxis minden szögéből érkeznek látogatók. Sok új dologra derülhet fény ez a pár nap alatt: akár új figurákat, előzeteseket is láthatunk a Clone Wars 3. évadjáról. Az ünnep főeseménye George Lucas sajtótájékoztatója lesz, ahol bizonyára szó esik az elő-szereplős sorozatról is.

Számos kép itt (katt az "itt"-re)

2010.08.11. Szavazás 2. kör

Lezajlott a Kedvenc Jedi szavazás második köre. Köszönöm szépen a szavazatokat, kezdődik a harmadik kör.

A végeredmény:

1. Shaak Ti
2. Adi Gallia
(holtverseny) Coleman Trebor
4. Agen Kolar
(holtverseny) Nahdar Vebb2010.08.06. Mégsem lesz élő-szereplős sorozat?

Elképzelhető, hogy amit már hónapok(évek) óta várunk, az nem fog megvalósulni. Lucas szerint túl sok pénzbe kerülne. Forgatókönyvek vannak, de nem tudják, hogyan fogjanak hozzá.

"A sorozat munkálatai állnak, mert ugyan megvannak a forgatókönyveink, de gőzünk sincs, hogyan valósítsuk meg azokat. A könyvekkel semmi baj, igazi Star Wars-történetek, csak éppen a költségvetésünk tizede egy mozifilmnek, és ebbe nagyon nehezen férnek bele azok a dolgok, amiktől egy ilyen vállalkozás sikeres lehet."

Még azonban semmi sincsen veszve, nem leálltak véglegesen a munkálatok, hanem állnak. Ami lehet azért is van, mert a Clone Wars-on dolgoznak éppen. Eddig is az volt, hogy még pár évet várnunk kell rá, az az egy-két év plusz-minusz, igazán nem számít.

2010.08.04. Szavazás

Véget ért a Kedvenc Jedi szavazás első köre. Összesen 18 szavazat érkezett, amit ahhoz képest hogy ez volt az első szavazás, nem rossz. A győztes Ki-Adi-Mundi, így ő jutott tovább a döntőbe. A végeredmény:

1. Ki-Adi-Mundi 61%

2. Barris Offe 22.2%

3. Aayla Secura 11.1%

4. Eeth Koth 5.6%

5. Stass Allie 0%2010.08.01. Family Guy: It`s a Trap!

Teljessé válik a Family Guy Star Wars trilógiája: a negyedik és ötödik rész után feldolgozik a hatodik epizódot, a Jedi visszatért is, ami az It`s a Trap címet viseli! Amerikában december 21-én kerül boltokba DVD-n és Blu-ray-en, amit valószínűleg nem sokkal utána le is tölthetünk.2010.07.31. Boba Fett a FU2-ben!

A hamarosan megjelenő Force Unleashed 2-ben egy igazán érdekes dolgot láthatunk: Boba Fett! A sztori szerint Darth Vader bérelte fel, hogy megtalálja Starkillert.2010.07.30. Jedi Miki egér!

A Lucasfilm és a Walt Disney Classics Collection közös projektbe fogott, melynek eredménye: Jedi Miki egér!A figura idén augusztusban jelenik meg Amerikában. A játék némelyik része porcelánból áll, míg fénykard-markolata ezüst festést kapott.

2010.07.30. Új figurák

A Comic Con-on bemutatták a 2010-es új figurákat. A figurák alul, a galériában megtekinthetők!

2010.07.27. Star Wars in Concert: pihenő

A Star Wars in Concert koncert-sorozat befejezte turnéját az Egyesült Államokban, és most rövid pihenőre mennek.

A Star Wars in Concert 140 koncertet adott 11 országban, szerte a Világban.


2010.07.25. Kit Fisto is nézte a mai Forma 1-et!

A következő cikk nem is hír, inkább egy érdekesség. Aki nézte a mai Forma 1-es futamot, annak biztosan feltűnt, hogy mikor a kommentátorok egy nézői kérdést olvastak be, akkor a kérdező neve KIT FISTO volt! A kommentátorok nem is voltak biztosak benne, hogyan kell kiejteni! Nem fontos esemény, de mindenképpen szórakoztató a Star Wars rajongók számára!

2010.07.25. Clone Wars 3. évad trailer!

A hivatalos trailerben fellelhető egy igazán érdekes momentum: Cad Bane vs Obi-Wan Kenobi, fénykarddal!2010.07.25. Élő szereplős sorozat -lesz!

George Lucas egy interjúban elmondta, hogy lesz elő szereplős Star Wars sorozat, ám még a Clone Wars közepén tartanak, így csak a Clone Wars befejezése után kerül rá a sor.

A sorozat a harmadik és negyedik rész közt fog születni, magyarul a Köztársaság bukása után a Birodalom felemelkedését követhetjük. Megnézhetjük, hogyan nő fel Boba Fett, valamint akik mellékszereplők voltak a filmben a sorozatban főszereplők lehetnek!

Még nem tudni, hogy hol fogják forgatni, eddig Magyarország volt a jelölt, de most Csehország tűnik befutónak.

2010.07.25. Knight ErrantA Comic-Con-on elmondták, hogy miről fog szólni a Knight Errant (szabad fordításban Eltévedt Lovag) című könyv, John Jackson Miller írása.

Ezer évvel Luke Skywalker, egy genericáóval Darth Bane előtt egy messzi-messzi galaxisban...

A Köztársaság tele betegségekkel és konfliktusokkal, a Sith erő egyre erősebb, és kezdi átvenni a hatalmat. Ám egy magányos Jedi lovag, Kerra Holt megfogadja, hogy felveszi a harcot a Sithekkel. Ellenségekből nincs híján, és egyre csak többen, és többen vannak.

Nem tudni egyelőre, hogy ki adják-e valaha Magyarországon, de az biztos, hogy ha ki is adják, jó néhány évet várnunk kell rá...

2010.07.25. Lego Star Wars 3

2011 elején újabb játékkal bővül a Star Wars galaxis: Lego Star Wars 3! A játék az animációs Clone Wars első évadát fogja feldolgozni. Új karakterekkel, eddig nem látott helyszínekkel. A trailer is elmondja, hogy eddig végig játszottuk a 6 epizódot, de most egy új dolgon van a sor! Természetesen ez is humoros formában fog jelentkezni.

A trailer:2010.07.25. Comic Con 2010

Megrendezésre került a 2010-es Comic Con, ahol bemutatták a Force Unleashed 2 trailerét, a fejlesztők kommentárjaival:Star Wars: The Force Unleashed 2
Kiadó: Lucasarts
Kijön: 2010.10.29.
Weboldal: www.unleashed2010.com
Platformok: Xbox 360, PS3
Képgaléria
Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!