Bejelentés


Star Wars minden mennyiségben!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlaponLinkekEpisode 1:

Anakin összeverekszik GreedovalA fogatverseny után járunk. A fiatal Greedo szerint Anakin csalással nyert, mire Anakin bepöccen, és összeverekszenek. Ám megjelenik Qui-Gon, aki megkérdezi, miért verekszenek. Anakin elmeséli, hogy Greedo meggyanúsította, hogy nem tisztán nyert. Qui-Gon megkérdezi Greedot, hogy még mindig úgy gondolja, Anakin csalt? Mire Greedo bólogat. Qui-Gon ezzel elmondja Anakinnak a tanulságot, hogy hiába verekszik, nem változtatja meg más véleményét.

Vihar a NaboonA következő jelenetben azt láthatjuk, hogy amint Obi-Wan, Qui-Gon és Jar Jar megérkeztek a Naboora, vihar támadt.

Anakin és Jar JarEz a jelenet benne van a kibővített változatban, így talán nem akkora ritkaság. Anakin és Jar Jar szál be egy hajóba, ami viszi őket a szenátusi épülethez.


C-3PO és R2-D2A fogat verseny előtt R2 és 3PO tisztogatja Anakin fogatját, miközben Anakin pihen, akinek Padme szól, hogy az anyja hívja. 3PO a végén elmondja R2-nak hogy vigyázzon, hisz azt akarják, hogy ez legyen a legszebb fogat a Galaxisban.

Fogat-versenyEbben a videóban a fogat verseny kimaradt részeit láthatjuk. Sokkal több részvevőt mutatnak be, valamint a versenyből is látni kihagyott részeket.

Episode 2:A videóban sok kimaradt jelenet fellelhető. Az első jeleneten Obi-Wan a Jedi Templom analizáló szobájában kutatja, hogy mi lehet az, ami megölte Zam Wesselt. Tudni szeretné honnan jött, és ki csinálta. A droidok nem tudtak konkrétat mondani. Obi-Wan rájön, ki tudná megmondani, mi ez (Dexter).

A második videóban Mace Windu és Obi-Wan beszélget, mielőtt Kenobi elindulna a Kaminóra. Érdekesnek tartják, hogy senki nem tud erről a bolygóról semmit, Windu szerint talán azért, mert valami történt ott. Obi-Wan elmondja, hogy Anakinnak még mindig sokat kell tanulnia és nem bízik benne, mire Windu kijavítja, hogy a prófécia szerint ő hoz egyensúlyt az Erőre. A beszélgetés után Kenobi mester bepattan Jedi cirkálójába, és elindul a Kaminóra.

A következőben Anakin és Padme meglátogatják Padme szüleit. Megismerhetjük Padme testvérét, édesanyját. Reméli, hogy Anakin éhes, mire a Jedi azt feleli, hogy kicsit. Padme apja szerint pont megfelelő időben érkeztek. Padme testvére azt mondja Anakinnak, hogy hosszú idő után Skywalker Padme első barátja, mire Padmé kijavítja, hogy ő csak egy sima barát, nem a barátja. Elmondja, hogy régóta ismerik egymást, de Anakin egy Jedi, ő meg egy szenátor, így Skywalker a testőre, hisz veszélyben van.

Láthatjuk Padeé hálószobáját. Anakin elmondja, hogy sosem volt otthona. Padme mesél egy kicsit a képekről a falon. Ez a jelenet nem illett volna bele a cselekmény-sorba, így kivágták.

A következő részben a Geonosis-i csata előtt járunk. Padme tudja, hogy Obi-Want is elfogták, és Dooku hiába kéri, nem fog az oldalán harcolni.

Már a kivégzés(-i próbálkozás) előtti percekben járunk. A szakadárok vezetői azt mondják, látni szeretnék őket szenvedni. Mire Poggle megparancsolja, hogy vezessék őket az Arénába.Egy szenátori ülés közepébe csöppenünk. Padme a hadsereg felállítása ellen van, hisz szerinte ez egyértelműen háborúba sodorja őket.

Episode 3:Az első videó még nem végleges verzió, ez sok helyen látszik. Shaak Ti-t láthatjuk, akit elkapott Grievous. Nagyon kivágásra szánt jelenet lehetett ez, hisz Shaak Ti-t megölte Grievous, holott Shaak Ti még ott ült a Jedi Tanács üléseken, valamint a Force Unleashedben is ott volt. Kenobiék fénykardot ragadnak, de a droid-sereg láttán meggondolják magukat. Helyette egy érdekes, eddig még nem látott jelbeszédet láthatunk a két Jedi közt. Anakin cselekedetei láttán Obi-Wan úgy gondolja, Anakinnak sokat kell még tanulnia, de mihelyst Anakin tevékenységei eredményesek lettek, Kenobi úgy gondolja, saját magának kell sokat tanulnia.

A második videóban egy politikai összejövetelt láthatunk, ahol Padmen kívül Organa szenátor, valamint a Felkelők későbbi kiemelkedő alakja, Mon Mothma is részt vesz. Még néhány politikai jelenet, míg Palpatine elmondja, hogy Padménak bíznia kell benne, hogy a megfelelő dolgot fogja cselekedni. Palpatine szerint Amidala nem mindent mondd el, valamit rejteget. Anakin ezzel nem ért egyet.

Később Obi-Wan, Mace Windu és Yoda beszélget. Windunak van egy érzése, hogy hamarosan valami csapás sújtja a Jedi Rendet. Szerinte az Erő Sötét Oldala körülveszi a kancellárt. Obi-Wan egyetért, hogy mindenki érzi a zavart az Erőben. Yoda szerint addig nem tudnak foglalkozni ezzel a Tanács ülésén, ameddig nincs kézzel fogható bizonyitékuk. Óvatosnak kell lenniük.

Az utolsó egy nagyon érdekes jelenet: Yoda, miután úgy döntött számüzetésbe vonul, megérkezik a Dagobah-ra.

Episode 4:

Az Új Remény első kimaradt jelenete rögtön a film elején lett volna. Luke mesél Biggsnek a Felkelésről. Az elején Luke Leia hajóját látja. A videó az egész film elejét tartalmazza, nem csak a kimaradt részeket.A következőben szintén benne vannak a filmben látott jelenetek is, de talán így a legjobb. Ez az eredeti Kantin-jelenet, vágások nélkül. Sok érdekes dolog van benne, például láthatunk Jawákat a csukjájuk nélkül! Nem végleges verzió, tehát még nincs alatta a Kantin-band zenéje, fekete-fehér, valamint Obi-Wan fénykardja sincs még megcsinálva. Nincs benne sok újdonság, de több kantin-lényt láthatunk, valamint az eredeti verziót.Itt egy rövid kivágott jelenetet láthatunk, ahol Vader osztja meg parancsait Bast admirálissal.Episode 5:

Ebben a jelenetben Han udvarol Leiának, ám Leia inkább azon aggódik, mi van Luke-al, de Han biztosítja, hogy minden rendben van.Episode 6:

Mivel a Jedi visszatér-re nincs érdemleges kimaradt jelenet, ezért egy érdekesség:

Az eredeti verzióban Sebastian Shaw volt Anakin Skylwaker szelleme, ám a kibővített változatban az ő helyére berakták Hayden Christensent, a Jedi, Anakin Skywalkert alakító színészt. Ez elég butaság, hisz Anakin megöregedett, és nem nézhet ki ugyanúgy, mint 20-21 évvel azelőtt.

A Sebastian Shaw-s verzió:És a Hayden Christensen-es:
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!