Bejelentés


Star Wars minden mennyiségben!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlaponLinkek

Adi Gallia egy coruscanti születésű, az emberi fajba tartozó Jedi mesternő volt a Corellia bolygón és a Jedi Tanács tagja volt a klónháború idején.

Adi néha még Jediként is piros kardot használt, ez valószínűleg azért volt, mert egyszer már elcsábította a Sötét oldal, de vissza tudott térni.

Gallia mestert Grievous ölte meg, nem sokkal a második coruscanti csata előtt, a Boz Pityn.

Volt egy unokahúga, aki nagyon hasonlított rá öltözködésben és megjelenésben egyaránt, Stass Allie, aki később szintén a Tanács tagja volt.

Figura:

Adi Gallia kevésbé ismert, mint a többi híres jedi, talán inkább azok ismerik, akik egy-egy játékban vagy képregényben látták őt.

Figurája az Episode 1-es kiadásban jött ki. Jedi tunikája igényes, köpenye gumiból van, talán egy plüss szebb lett volna.

Bár a kapucnijától nem látni, de fejdísze is kidolgozott.

Lézerkardja érdekes pontja, hisz egy -mondhatni- szokványos markolat mellé piros(!) pengét kapott, talán az ő esetében is arról lehet szó, mint Plo Koon-nál: játékokban, képregényekben így szerepelt, (Plo sárga, Adi piros karddal) így a kiadó is emelet döntött. Mindenképpen érdekes egy jedit piros karddal látni, de talán illik is Adi-hoz.

Figura kép: jawashop.hu
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!