Bejelentés


Star Wars minden mennyiségben!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlaponLinkek

Darth Maul egy zabrak férfi volt, az Ibroniáról származott.

Már gyermekkorában elszakította őt Darth Sidious a családjától, s Mault fiatalkorában elkezdte tanítani neki az Erő sötét oldalát.

Különleges tetoválásait Darth Sidious tetováltatta rá.

Ezen a képen gyerekkorában látható Maul, itt még tetoválatlanul:Maul Első komoly feladata a Black Sun nevű bolygó legyőzése volt, amit az ifjú Sith gond nélkül teljesített.

Maul nem sokat beszélt, csupán mesterével társalgott.

Eljött végső feladata: rabolja el a Királynőt. Erre egyszer próbát tett a Tatooine-on, ám akkor Qui-Gon Jinnel találta szembe magát.

Legközelebbi összecsapása Qui-Gonnal és Obi-Wannal a Naboon történt, ahol bár Qui-Gont megölte, Obi-Want nem sikerült. Az ifjú Kenobi egyszerűen félbevágta őt, s mivel a zabrak faj jellemzője, hogy nem érez fájdalmat, ez Maul esetében is így volt.

Mikor Eeth Koth (aki szintén zabrak volt) megtudta, hogy Qui-Gont egy vele azonos fajú férfi ölte meg, többet meg szeretett volna tudni fajáról, ám nem járt sikerrel.

Figura:
Darth Maul sok kiadásban megtalálható, de talán ez a legérdekesebb. Itt, a megszokott Sith tunikája helyett piros training ruhát kapott, melyhez természetesen nem maradhat el a rendhagyó kétágú lézerkardja sem.

Figura kép: jawashop.hu


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!