Bejelentés


Star Wars minden mennyiségben!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlaponLinkekKantin:

A Mos Eeisley-i Cantina(kantin) egy kocsma volt, ahol űrkalózok, csempészek és más népek őslakói italoztak, játszottak. Majdnem minden főbolygónak volt kantinja, ez volt általában a fűszercsempészet központja. Bűnözőkből nem volt híján. Legfőbb kantinok a Tatooine-i mellett: Atzerri kantin, Abregado-Rae kantin és Nal Hutta kantin.

A Kantin band(Jizz):

Nalan Cheel:Nalan Cheel egy profi bandfill művész volt. Ő, úgy mint a bandatársai tagjai voltak az Intergalaktikus Zenész Federációnak. Nalan igen intelligens volt, ezért a nehezebb hangszerekkel is könnyen elbánt. A tehetsége segített neki abban, hogy zenéje egyre nagyobb népszerűségnek örvendjen. Nem sokkal a Yavini csata előtt bandája megegyezett Jabbával, hogy a Kantin mellett Jabba palotájában is fellépnek olykor-olykor. Ám ezt később megbánták, hisz féltették az életüket. Ám komolyabb gondok nélkül folytatták a zenélést.

Figrin D`an:Figrin D`an testvére a szintén a Jizz-hez tartoz Barquin D`an volt, aki kloo hornon tudott játszani. Figrin a Modal Node hangszer specialistája volt.

Tech M`or:Tech M`or egy ommni doboz virtuóz volt.

Doikk Na`ts:Doikk Na`ts a Dorenian Beshniquel hangszer specialistája volt. Mint a Jizz többi tagja, ő is nagy tehetséggel volt megáldva, amit zenekarában ki is használt.

Tedn Dahai:Tedn Dahai a fanfar művésze volt. Ő rá is elmondható az, mint a többiekre: nagyon okos, tehetséges zenész.

A Cantin Band legnépszerűbb dala:Szintén a Cantin Band leghíresebb száma, de ezúttal egy zenekar által:
Néhány lény a Kantinból:

Kabe:
Kabe egy Chadra-Fan fajba tartozó nőstény, a Mos Eisley Kantin gyakori látogatója. Szerette a Juri levet. Mikor Luke és Ben Kenobi látogatást tett a Kantinba, Kabe mindössze 11 esztendős volt.

Myo:Myo egy Byss-ről származó csempész volt. Élete nagy részét magányban töltötte, míg egy ródiai, nevezetesen Malak rabszolgaként dolgoztatta. Ám Myo el tudott menekülni.

Kardue`sai`Malloc:Kardue`sai`Malloc egy odaadó zene rajongó volt, s akárhova képes volt elmenni, hogy zenét hallgathasson. Mivel bűnös előélete volt, 5 milliós díjat ajánlottak annak a fejvadásznak, aki elfogja őt. Ezért felvette a Labria becenevet. Boba Fett egész életében a nyomában volt, sőt, Boba el is tudta kapni Labriát, és ez okozta a nagy zene-rajongó vesztét.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!