Bejelentés


Star Wars minden mennyiségben!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlaponLinkekKlónok:A Klónok a távoli Kamino bolygón születtek(képződtek), méghozzá Jango Fett mintájáról.

Egyesek azt hazudták, hogy a régen meghalt Sifo-Dyas mester rendelte a Klónokat. Nos, pontosan nem tudni ki, de valószínűleg Dooku gróf bérelte fel a Kaminóiakat a klónok elkészítésére, ráadásul Sifo-Dyas-nak adta ki magát. (Lehet Dooku már tudott valamit...?)

Jango Fett külön kérése volt, hogy a sok elkészült Klónból adjanak neki egy nyerset, akit még nem képeztek ki. Ez a nyers Klón pedig Boba Fett volt, akit Jango fiának fogadott!

A Geonosisi csatában sok Jedi nekik köszönhették az életüket. A Klónok háborúja alatt kemény harcban álttak a Szeparatista Droidokkal.

Legfőbb Klónok Cody parancsnok, és Rex.

A Klónok tulajdonképpen emberek, saját stílusuk, nevük és gondolkozásuk van, de mindannyian egy dologra születtek: szolgálni a Köztársaságot.

Mivel ez a fő feladatuk, beléjük programozták hogy engedelmeskedni kell a Köztársaság császárának, Palpatine főkancellárnak, akármit kér!

Így történt ez a 66-os parancs idején is, ahol a Klónok rengeteg Jedit megöltek.

Mivel Palpatine-t támogatták, s mint tudjuk, a kancellár volt a Sith Nagyúr, a Klónok a megsemmisült Köztársaság után a Birodalmat szolgálták, immáron Birodalmi Rohamosztagosként!Droidok:

A Droidokat a Szeparatisták használták a Klón Háborúk alatt, valamint azelőtt pár évvel. A Droidok először a Naboon tűntek fel, mint a Szeparatisták új, Köztársaság ellen használható fegyverei.

Többféle droid létezik:

Battle Droid(Harci Droid):A leggyengébb Droidnak számít ez a teremtény, nem jelent komoly feladatot a Jediknek.

Super Battle Droid(Szuper Harci Droid):Ezeket a Droidokat a Klónok Háborúja kirobbanása előtt szerezték be a Szeparatisták, ezzel komoly erősítést nyerve. Többek között ők védték meg Jango Fett fejét Windu mestertől. Igaz, hogy csak először, másodszorra magára maradt Jango...

Droideka(Halál Droid, vagy Droidika):Ez már egy komolyabb Droid, pajzsot tud maga köré vonni, ezzel jelentősen megnehezíteni a Jedik dolgát.

A Droidok ugyan tudnak beszélni(nem mindegyik), intelligenciájuk azonban meg sem közelíti a Klónokét.

Miután létrejött a Birodalom, már nem használtak Droidokat.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!