Bejelentés


Star Wars minden mennyiségben!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlaponLinkek

Nahdar Vebb a Mon Calamari fajba tartozott, ugyanabba, mint Ackbar Admirális.

Kit Fisto tanítványa volt, aki nagyon büszke volt rá. Lézerkardja pengéje kék volt.

Nahdar Fisto mester második tanítványa volt, a szintén Mon Calamari Bant Eerin előtt, ám utóbbi nő volt, szemben Vebbel.

A Klón Háborújk alatt Fisto felkereste rég nem látott padawanját, hogy együtt küzdjenek meg Grievous-szal a Vasseken.

A két Jedi néhány Klón társaságában ment a Vassekre. Találkoztak Grievous-szal, aki a Klónokat könnyedén megölte, így egyedül maradt a két Jedivel.

Azonban ahelyett, hogy ketten küzdhettek volna Grievous ellen, Kit Fistot egy ajtó válaszotta el Nahdartól. Fisto tudta, hogy Nadhar nincs felkészülve egy ekkora harcra.

Párbajuk nem tartott sokáig, mikor pár pillanatig összeérintették pengéjüket, Grievous kihasználva négy kezét, az egyikkel lelőtte Vebbet, akinek a lézerkardját is elhelyezte a "gyűjteményébe".

Ezután Fisto is összecsapott Griveous-szal, s levágta Grievous kezét, ráadásul azt, amelyikben a Szeparatista Sith Nahdar kardját tartotta. Így Kit már két karddal támadhatott, ám megjelentek az IG-100-as Magnatestőrök, s Fisto inkább a menekülés mellett döndött.

Figura:Bár nem sokat szerepelt, mégis készítettek róla figurát. Élethűek a Mon Calamariakra jellemző halszerű fej. Ám valamiért nagyon drága mindenhol, bizonyára azért, mert igen ritka darabról van szó.

Figura kép: jawashop.hu


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!