Bejelentés


Star Wars minden mennyiségben!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
A Halálcsillag több volt mint egy űrállomás. Ez egy bolygó volt, ami olyan fegyverekkel rendelkezett, mint azelőtt semmi.

A Halálcsillag tervei jóval korábban megvoltak, mint arra számítani lehetett. Már a Klónok Háborúja alatt kitervelte Darth Sidious, hogy ő mit fog készíteni.

Miután megtörtént a 66-os parancs, ezáltal a Jedik nagy része meghalt, elkezdhette Sidious építettni az Űrállomást, immár Darth Vaderrel az oldalán.

A Halálcsillagon olyan ágyú volt, ami akár egy egész bolygót is képes volt elpusztítani. Így is történt az Alderaan esetében, azzal a bolygóval, ahol Leia felnőtt.

Az első Halálcsillag elleni küzdelmet Luke Skywalker vezette, Han Solo segítségével. A Felkelők sikeresen megsemmisítették az Első Halálcsillagot, s még Darth Vader is részt vett az űr-csatában.

A Második Halálcsillag elkészítése évekbe került, s mivel sokat késtek, az Uralkodó szkeptikusan várta a Második Halálcsillagot. Ám késve, de elkészült, s az Uralkodó elfoglalhatta helyét.

Itt került sor Luke és Darth Vader második csatájára. Luke ugyan levágta Vader kezét, de aztán az Uralkodó áramokat szórt Skywalkerre.

Ezt Vader nem bírta végig nézni, s fiának segítve, megölte az Uralkodót. Így Luke legyőzte Vader Sith oldalát.


A légi küzdelmet Lando Carlissian és Wedge Antilles irányította.Az űrben Lando Carlissian a Millenium Falconnal bejutott a Csillag magjába, s azt szétlőve megsemmisítette azt, és mindössze néhány perc volt a Második Halálcsillag felrobbanásáig.

Luke közben magával húzta Vadert, hogy elviszi magával. Vader maszkját levette, így elkerülhetetlen volt a halála.

Darth Vader megkérte Luke-ot, hogy menjen el, és hagyja magára, az ifjabb Skywalker pedig nem így tett. A Második Halálcsillag megsemmisült, Luke pedig magával vitte Vadert.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!