Bejelentés


Star Wars minden mennyiségben!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlaponLinkek

Barriss Offe egy mirali Jedi-lovag volt a Klón háborúk alatt. Különleges képessége volt, hogy Erejével tudott gyógyítani, és ezt a képességét felhasználta a Drongaron lévő Rimsoo-nál, s a Klónok is nagy hasznát vették ennek. Bár tehetséges Jedi volt, nem volt a Tanács tagja, talán fiatalsága miatt.

Kék fénykardjával a Soresu stílust gyakorolta és használta.

Offe arcán jellegezetes festések találhatók.

Mestere a híres Jedi-mester és Tanács-tag Luminara Unduli volt. Ők mindenhova együtt tartottak, legyen az egy Palpatine kancellárral való megbeszélés, vagy a Geonosisi csata.

Igaz, Barriss nem volt végig jelen a csatában, hisz az arénában talált egy kaput, ahol kiment.

Offe egyik nagy küldetése az volt, amikor Luminarával elküldték őket az Illum-ra, hogy olyan kristályt hozzanak, ami nélkülözhetetlen a fénykardok elkészítéséhez.

Első önálló feladata a Drongar-ra vezetett, ahonnan értékes gyógyítő fűszereket kellett hoznia. Erre azonban a Szeparatisták is szemet vetettek.

A Drongaron Barriss véletlenül befecskendezett magának egy botából készült szert, aminek olyan mellékhatásai voltak, hogy a Sötét oldalra jellemző tulajdonságokkal ruházza fel használóját. Offe azonban ellent tudott állni ennek.

Halála a 66-os parancs idején történt: amikor a Felucián lelőtte egy AT-TE, amit természetesen Klónok irányítottak.

Figura:Barriss Offe figurája hibátlan, szép az arc festése, a ruha állapota. Fénykardja szép fényes, arckifejezése mintha harcolna.

Figura kép: jawashop.hu


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!